Esztergált fa sakkbábuk szállítókeretben

Sakkbábuk

Az esztergált fa kerti sakk kertek, üdülők, strandok, közterek dísze – valamint otthoni és céges rendezvények, partyk színfoltja is lehet!

A készlet tartalmazza a 32 sakkbábut színre pácolva, lakkozva. Természetesen lehetőség van egy-egy sérült sakkbábu pótlására, illetve a Quercus Kerti Sakk bábuk rendelhetők akár díszítőelemként is.

A Quercus Kerti Sakk királymagassága 60 cm, a legnehezebb bábu súlya 4 kg. A sakkbábuk talp-átmérője 14 cm.

Quercus Kerti Sakk világos bábuk

Szállítókeret

Quercus Kerti Sakk szállítókeret

Minden készletünkhöz alkalmas méretű szállítókeretet is kínálunk. Használat után a bábukat érdemes árnyékos, száraz helyre vinni és ott tárolni.

Rendeltetésszerű használat esetén a Quercus Kerti Sakkra 1 év garanciát vállalunk. A szakszerű ápoláshoz útmutatót mellékelünk.

Igény esetén vállaljuk a megrendelt sakkkészlet helyszínre szállítását is: kérje a szállítási távolság alapján kalkulált ajánlatunkat!

Sakktábla

Quercus Kerti Sakk készlet NEM tartalmazza a sakktáblát – azt javasoljuk időjárásálló anyagból (kültéri járólap, kő, kezelt fa, rekortán stb.) elkészíteni.

A 60 cm királymagasságú készlethez szükséges sakktábla alapterület-igénye kb. 2-3 méter x 2-3 méter. Így biztosítható, hogy a 14 cm talp-átmérőjű bábuk közö kényelmesen beléphessenek a játékosok.

Kerti sakktábla fából